Materiaalipankki digimmän arjen tueksi

Hei ystävä! Olemme julkaisseet käyttöösi materiaalipankin, jonka tarkoitus on tukea ja innostaa Sinua ja tiimiäsi digimmän arjen rakentamiseen. Läpi hankkeen olemme tuottaneet ja testanneet kuvatuettua materiaalia digitaitojen harjoitteluun sekä hankkeen toimintamallien tueksi. Nyt materiaalipankin sisältö on julkaistu kaikkien käyttöön.

Materiaalipankista löydät tukimateriaalia digiklubien ja vertaisdigiosaajavalmennuksen toteuttamiseen. Lisäksi se sisältää valmista materiaalia digitaitojen harjoittelun tueksi ja oman toiminnan ideointiin. Huomioithan, että päivitämme ja lisäämme materiaalia alustalle jatkuvasti eli kyseessä on ketterästi kehittyvä kokonaisuus. Tässäkään asiassa emme tule valmiiksi vaan digitaalisuuteen liittyvä muuntuvuus näkyy kokonaisuudessa vahvasti 🙂 Tästä syystä Padlet-alustalla kannattaa vierailla säännöllisesti.

Tiesithän, että treffaamme sekä sinut, että yhteisösi mielellämme digimmän arjen merkeissä myös etäkohtaamisin. Jos tarvitset aiheen tiimoilta etäsparrausta, ota rohkeasti yhteyttä. Sovitaan digitreffit aiheen tiimoilta 🙂

Tässä sinulle vielä suora linkki alustalle: https://padlet.com/saila_kosunen/ihandigina

Materiaalipankki digimmän arjen tueksi

Keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *